Mulți Ani trăiască, Mulți Ani trăiască, Laaaa Muuulți Aaani! STOP! Până acolo ai de organizat o petrecere întreagă. Mâncare, Băutură, Muzică și voie bună! Cu voia bună și cabina foto venim noi! Prietenii tăi vor avea o seară pe cinste și se vor distra maxim cu accesoriile noastre fel de fel! Fă-o memorabiliă. Go wild 😀

GALERIE ANIVERSĂRI

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice dorințelor tale, personalizate special pentru petrecerea ta. Elegant, Rustic, Natural? Noi avem idei și inspirație iar tu o ramă digitală unică așa cum îți place!

ACCESORII PERSONALIZATE

Accesoriile noastre standard sunt grozave dar dacă vrei să adaugi un plus de glam, unicornul nostru  va crea accesorii special pentru evenimentul tău. De la “inside jokes”, mesaje, accesorii fel de fel – tu spune-ne, noi facem!

TEXT PERSONALIZAT

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale petrecerii tale cu texte personalizate ale fotografiei lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești mai apoi și tu.

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exactă despre cum vrei să arate decorul de fundal? Poate dorești să creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi sau chiar decorul din Alice în Țara Minunilor!  Putem face asta și ne dorim să facem asta!

ALBUM FOTO

Ce altă modalitate mai bună să îți amintești de fetele amuzante pe care le-au facut prietenii tăi la photobooth decât un album foto amplasat chiar la cabină? Mesajele lor pentru tine vor fi însoțite de cele mai amuzante poze  de care să te bucuri peste ani.

Guestbookul este lucrat manual, în acord cu tematica petrecerii tale.

ECRAN LUMINOS

Personalizează ecranul luminos cu mesajul tău sau orice pictogramă ce îți place.

…ce se spune despre noi

 

“Profesionisti! Am apelat la SELFIETERIA pentru majoratul meu si a fost minunat. Mi-au respectat toate dorintele si inainte si la eveniment. Pe langa ca echipa este prietenoasa, au si o recuzita diversificata. Ne-am distrat pe cinste! :D”

 

 

 

VĂ OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

DUPĂ BUNUL PLAC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete