Nu toate petrecerile sunt la fel!

Personalizăm boothul și creăm accesorii amuzante chiar pentru domeniul vostru de studiu, de care cu siguranță vă veți aminti în anii ce urmează. Adu cabina în clasă, pe holul școlii sau în sala de festivitate și faceți poze împreună! Cu siguranță tu și colegii tăi veți rămâne cu amintiri haioase 😉 Fii altfel! Have Fun!

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ ORIGINALĂ

Creăm rame și templateuri specifice dorințelor tale, personalizate special pentru petrecerea voastră, fix așa cum va doriți astfel încat să ramaneți cu o amintire deosebită.

ACCESORII STANDARD/ PERSONALIZATE

Accesorii care chiar însemnă ceva pentru tine. Putem crea jocuri de cuvinte, obiecte și alte lucruri tari pe care să le adaugi colecției noastre de accesorii standard. Ce zici de imaginea de sus?

SHARE pe EMAIL sau FACEBOOK

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Dă share momentelor fabuloase ale petrecerii cu texte personalizate ale fotografiei. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești ușor. Dacă dorești fotografia în format electronic, o poți trimite instant pe email chiar de la cabină.

ECRAN LUMINOS FRONTAL

Cu Selfieteria ai posibilitatea de a pune sloganul, promotia sau numele evenimentul  chiar pe ecranul luminos al cabinei pentru un plus de personalizare 😉

FUNDALUL

Decorul de fundal completează povestea fotografiei împreună cu rama digitală și accesoriile. În acest fel, toate elementele plus buna voastră dispoziție vor crea amintiri extraordinare.

CABINA DECORATĂ

Cabina foto Selfieteria va fi decorată cu elementele din rama digitală sau așa cum vă imaginați, astfel încât să se încadreze frumos în peisaj și să completeze povestea evenimentului vostru indiferent de pachetul ales.

GALERIE PETRECERI

VĂ OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete