Ultimele săptămâni au fost poate puțin cam epuizante. Dar vine acea zi unică pentru micuțul tău și pentru tine iar petrecerea de botez este prima voastră petrecere împreună. Oferiți-vă momente de care sa vă aduceți aminte cu drag toată viața, alături de micul om și persoanele dragi vouă.

GALERIE BOTEZ/BABY SHOWER

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice tematicii, personalizate special pentru petrecerea de botez. Scene Disney precum Frozen, Mica Sirenă, Cartea Junglei sau  Supereroi precum Spider Man, Batman,  printi si printese, dinozauri sau poate chiar animăluțe haioase din junglă?  Noi avem idei și inspirație iar voi o ramă digitală unică.

ACCESORII PERSONALIZATE

Accesoriile noastre standard sunt grozave dar dacă vrei să adaugi un plus de glam, unicornul nostru  va crea accesorii special pentru evenimentul tău. De la “inside jokes”, mesaje, accesorii fel de fel – tu spune-ne, noi facem!

MESAJE HAIOASE

Pachetul standard vine cu mesaje pe băț super haioase. Însă dacă vrei să aduci extraoriginalitate în pozele voastre, noi putem crea mesaje special pentru evenimentul vostru în pachetul tematic. Inside jokes, replici celebre, mesaje tematice. Invitații se vor amuza copios. GARANTAT! 😉

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exactă despre cum vrei să arate decorul de fundal? Poate dorești să creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi sau chiar decorul din Alice în Țara Minunilor!  Putem face asta și ne dorim să facem asta!

ALBUM FOTO

Ce altă modalitate mai bună să îți amintești de momentele amuzante petrecute împreuna cu cei dragi  decât un album foto amplasat chiar la cabină? Mesajele lor pentru voi și micuțul vostru vor fi însoțite de cele mai amuzante poze  de care vă veți bucura peste ani.

Guestbookul este lucrat manual, în acord cu tematica botezului.

CABINA DECORATA

Cabina foto Selfieteria poate fi decorată cu elementele din rama digitală sau așa cum vă imaginați, astfel încât să se încadreze frumos în peisaj și să completeze povestea evenimentului vostru.

SHARE PE EMAIL sau FACEBOOK

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale petrecerii tale cu texte personalizate ale fotografiei lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești mai apoi și tu.

ECRAN LUMINOS

Personalizează ecranul luminos cu numele sau alintul preferat al bebelusului vostru.

OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul si accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete si preturi.