Ne contopim cu Brandul tău.

Închiriază Selfieteria pentru evenimentul tău, fie că este vorba de o conferință, târg, eveniment de marketing, inaugurare magazin sau de produs sau chiar o gală. Dacă vrei să faci valuri, un photobooth la un astfel de evenimnet este exact ce trebuie.

Selfieteria este aici pentru a spune și a promova povestea brandului invitaților tăi – fie că sunt investitori, clienți activi sau potentiali – și de a-i face să se simtă extraordinar.

Poți alege un setup simplu de cabină foto, branduit așa cum vrei, sau o experiență foto/video complet personalizată, integrată în campania brandului tău pentru a maximiza impactul și engagementul social. Tehnologia noastră Social Media permite clienților să interacționeze cu brandul pe Facebook  în timpul evenimentului. Pentru că ne plac provocarile dar mai ales poveștile scrise frumos, contactează-ne și hai să devenim creativi.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice dorințelor tale, personalizate special pentru evenimentul tău.  Noi avem idei și inspirație iar voi o ramă digitală unică așa cum vă place!

RECUZITĂ PERSONALIZATĂ

Am menționat cumva că avem un unicorn ce poate crea aproape orice accesoriu la care te poți gândi? Fii consecvent și păstrează identitatea de brand în fiecare poză!

TEXT PERSONALIZAT

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale petrecerii tale cu texte personalizate pentru fotografia lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să fie gasite ușor. Dacă dorești fotografia în format electronic, o poți trimite instant pe email chiar de la cabină.

FUNDAL PERSONALIZAT

Dorești un background elegant sau poate vrei să creezi o galaxie îndepărtată? Orice îți poți imagina, noi putem crea.

CABINA FOTO PERSONALIZATĂ

Putem transforma înfățișarea cabinei astfel încât aceasta să se integreze perfect decorului sau tematicii alese.

RECLAMĂ LUMINOASĂ

Fii sigur că toată lumea va observa brandul tău pe ecranul luminos al booth-ului special conceput să pună în evidență culorile, fontul, logoul sau orice vrei tu.

GALERIE

VĂ OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete