SafariTropicalGreat GatsbySupereroiSteampunk– Disney- BaseballDentistPisiciTravel

sau orice îți imaginezi

Nici o petrecere tematică nu ar fi completă fără un photobooth tematic! Creăm accesorii speciale, fundal dedicat, rame pentru poza și chiar un decor întreg.  Tu ce tematică vrei la cabină?

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ DIGITALĂ TEMATICĂ

Bineînțeles că un party tematic spune o poveste ca nici o alta care a fost sau va fi. Iar rama digitală va fi parte din ea. O luăm de la zero, o construim element cu element și o intergrăm cu fundalul tematic. Ce idei aveți? Noi abia asteptăm un challenge. 😉

ACCESORII HAND MADE

Accesoriile tematice sunt absolut FABULOASE! Colorate, amuzante, originale șiiii hand made chiar de noi pentru povestea ta!

FUNDAL TEMATIC

Un fundal elegant cu cristale glamour, o perdea de flori romantică, un oraș al supereroilor, un castel din epoci străvechi sau o galaxie îndepărtată? The sky is the limit iar fantezia este fabuloasă. Orice poveste poate prinde aripi cu puțin curaj și imaginatie. Tu ce preferi?

ECRAN LUMINOS FRONTAL

Cu Selfieteria ai posibilitatea de a pune numele vostru, al evenimentului sau orice text doresti chiar pe ecranul luminos al cabinei pentru un plus de personalizare.

CABINA FOTO PERSONALIZATĂ

Putem transforma înfățișarea cabinei astfel încât aceasta să se integreze perfect decorului sau tematicii alese.

MESAJE CUSTOM

Pentru ca peisajul sa fie complet, replici inedite în acord cu tematica vor înviora și amuza invitații. Mesajele pe băț sau speech bubbles-urile tematice sunt haioase, originale și aduc extra distracție.

ALBUM FOTO

Guestbookul este o modalitate excelentă să îți amintești de fețele amuzante pe care le-ați facut împreună cu prietenii tăi la photobooth. Mesajele lor pentru voi vor fi însoțite de cele mai amuzante poze de care să vă bucurați peste ani.

Modelul Guestbookului va fi în acord cu tematica petrecerii voastre.

…CE SE SPUNE DESPRE NOI

 

O alegere foarte bună pentru un eveniment memorabil! Pozele făcute și tipărite au o calitate foarte bună, iar accesoriile sunt foarte bine lucrate manual. Felicitări!!

Ne-a făcut mare plăcere să colaborăm cu o echipă de profesioniști și sigur o vom face și în viitor! Ați reusit să ne satisfaceți toate cerințele, ba mai mult, să ne uimiți cu răbdarea, talentul și priceperea voastră, și nu în ultimul rând, ați reușit să faceți ca noi să rămânem cu o amintire memorabilă! 
Felicitări și mult succes în continuare! Sunteți cei mai buni ! Mulțumim din toată inima!
Recomandăm cu multă încredere și asumare! – Raluca & Bogdan

Va superMultumim pentru Super-atmosfera creata, pentru ideile geniale in ceea ce priveste recuzita si pentru colaborarea supercalifragilistica!
Cu siguranta pe ciitor o noua colaborare🎊🎉🎈
Nota 10+++++!!

CE OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete