Bună! Știm câte ore ai pierdut deja în căutarea florilor, culorilor, lumânărilor perfecte și a TUTUROR celorlalte lucruri. Lasă-ne pe noi să avem grijă ca pozele hazlii și cabina foto să facă parte din povestea nunții tale minunate.

Distracție cu un plus de eleganță!

GALERIE NUNTĂ

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice dorințelor tale, personalizate special pentru nunta ta. Elegant, Rustic, Natural? Noi avem idei și inspirație iar voi o ramă digitală unică așa cum vă place!

ACCESORII PERSONALIZATE

Accesoriile noastre standard sunt grozave dar dacă vrei să adaugi un plus de glam, unicornul nostru  va crea accesorii special pentru evenimentul tău. De la “inside jokes”, mesaje, accesorii fel de fel – tu spune-ne, noi facem!

TEXT PERSONALIZAT

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale nunții tale cu texte personalizate ale fotografiei lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești mai apoi și tu.

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exacta despre cum vrei sa arate decorul de fundal? Poate doresti sa creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi sau chiar decorul din Alice in Tara Minunilor!  Putem face asta si ne dorm sa facem asta!

ALBUM FOTO

Ce altă modalitate mai bună să îți amintești de fetele amuzante pe care le-au facut prietenii tăi la photobooth decât un guestbook amplasat chiar la cabină? Mesajele lor pentru voi vor fi însoțite de cele mai amuzante poze  de care să vă bucurați peste ani.

Guestbookul este lucrat manual, în acord cu tematica nunții voastre.

ECRAN LUMINOS

Personalizează ecranul luminos cu numele voastre sau orice pictogramă ce îți place.

…ce spun cuplurile despre noi

Marina & Robert

“Vă mulțumim pentru profesionalism și atmosfera minunată creeată la nunta noastră. Vă recomandăm cu mare drag și sper să ne revedem la alte evenimente în viitor!
PS: nota 10+ și pentru calitatea camerei și varietatea accesoriilor!
Vă pupăm!”

Ruxi & Luci

“Recomand Selfieteria oamenilor care caută să își facă petrecerea, nunta sau botezul cât mai animat. Au fost și la nunta mea și a fost super fun! Au un număr foarte mare de accesorii și sunt 100% sigur că oricine se va distra făcând poze la PhotoBooth.

Multumim și echipei Selfieteria care au fost super de treabă și s-au distrat alături de noi.”

CE OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete

CABINA FOTO LA NUNTĂ

DISTRACȚIE MAXIMĂ ȘI AMINTIRI NEPREȚUITE

Cum poți face ca ziua specială a nunții voastre sa fie extra specială? Ei bine, aduci distracția și amuzamentul – exact asta facem noi atunci când vine vorba de cabina foto pentru nuntă. Oferă-le invitaților tăi ocazia să te ajute să creezi suveniruri unice pe care să le prețuiți toată viața. Fii sigur că ei se vor distra pe cinste făcându-le!  😉

Pentru că putem personaliza tot ce ține de cabină, fotografiile tale vor completa perfect tematica nunții tale. Și poți avea chiar și accesorii personalizate special pentru ziua voastră specială.

Iată cele 3 momente ce nu trebuie să lipsească de la cabina foto:

NOII ÎNSURAȚEI

Poate sună evident, dar nu uitați să faceți câteva poze chiar voi! Cu fotografii și printuri nelimitate, de ce să nu scoateți la iveală ipostaze diferite ale relației voastre ? 😀  Romantici, caraghiosi sau pusi pe distracție, lasă dragostea să strălucească în fiecare moment.

PETRECEREA NUNȚII

Invitații au ocazia să poarte acele costume asortate destul de rar – așa că imortalizează momentul! Ipostaze amuzante cum ar fi: domnișoarele de onoare se luptă pentru buchet, cavalerii de onoare își arată puterile de super-eroi, scene romanțate, crimă, western sau horror. Invitații se vor simți excelent și vor rămâne cu niște amintiri autentice grozave.

PĂRINȚII

Dacă părinții se bucură împreună cu voi de petrecerea voastra grozavă, nu-i lăsați sub nici un chip să rateze nebunia de la cabina foto! Adu câțiva veri și alte rude și chiar pe unchiul acela cu miros ciudat ca să obții un album de familie neprețuit.

FĂ CA NUNTA VOASTRĂ SĂ FIE SPECIALĂ

CU SELFIETERIA CABINA FOTO

Oferim o mulțime de extra opțiuni ce pot face ca momentele petrecute la cabina foto să fie memorabile. De ce să nu ai o ramă digitală unicat, să faci câte poze dorești și să printezi câte vrei toata noaptea, sau chiar să ai accesorii tematice personalizate doar pentru voi? Și dacă vrei să păstrezi amintirile într-un album putem să vă oferim la finalul evenimentului guestbookul handmade cu pozele și mesajele invitaților pentru voi. Într-o zi vă veți uita pe el împreună cu ai voștrii copii sau chiar nepoți și vă veți aduce aminte de momentele grozave ale nunții voastre.