A fost odată ca niciodată

 

Așa încep mai toate poveștile copilăriei noastre. Le-am citit și recitit până le-am învățat pe dinafara. Iar acum le transmitem mai departe copiilor noștri. Mai mult decât atât, creăm și ne imaginăm personaje și scenarii în fiecare zi alături de micuți.

De ziua lui, adu-i un pic din poveste și oferă-i lumea de imaginație. Aceste amintiri vor fi neprețuite peste ani, când veți rămâne doar cu amintirea.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice tematicii, personalizate special pentru petrecerea de botez. Scene Disney precum Frozen, Mica Sirenă, Cartea Junglei sau Supereroi precum Spider Man, Batman,  printi si printese, dinozauri sau poate chiar unicorni?  Noi avem idei și inspirație iar voi o ramă digitală unică.

ACCESORII PERSONALIZATE

Accesoriile noastre standard sunt grozave dar dacă vrei să adaugi un plus de glam, unicornul nostru  va crea accesorii special pentru evenimentul tău. De la replici celebre, mesaje, accesorii fel de fel – tu spune-ne, noi facem!

TEXT PERSONALIZAT

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale nunții tale cu texte personalizate ale fotografiei lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești mai apoi și tu.

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exactă despre cum vrei să arate decorul de fundal? Poate dorești să creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi sau chiar decorul din Alice în Țara Minunilor!  Putem face asta și ne dorim să facem asta!

ALBUM FOTO

Ce altă modalitate mai bună să îți amintești de momentele amuzante petrecute împreuna cu cei dragi  decât un album foto amplasat chiar la cabină? Mesajele lor pentru voi și micuțul vostru vor fi însoțite de cele mai amuzante poze  de care vă veți bucura peste ani.

Guestbookul este lucrat manual, în acord cu tematica petrecerii.

ECRAN LUMINOS

Personalizează ecranul luminos cu numele prichindelului sau orice pictogramă ce îți place.

GALERIE BOTEZ

CE PRIMIȚI

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete