A fost odată ca niciodată

 

Așa încep mai toate poveștile copilăriei noastre. Le-am citit și recitit până le-am învățat pe dinafara. Iar acum le transmitem mai departe copiilor noștri. Mai mult decât atât, creăm și ne imaginăm personaje și scenarii în fiecare zi alături de micuți.

De ziua lui, adu-i un pic din poveste și oferă-i lumea de imaginație. Aceste amintiri vor fi neprețuite peste ani, când veți rămâne doar cu amintirea.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

În afara ramelor standard, putem crea templateuri specifice tematicii, personalizate special pentru petrecerea de botez. Scene Disney precum Frozen, Mica Sirenă, Cartea Junglei sau Supereroi precum Spider Man, Batman,  printi si printese, dinozauri sau poate chiar unicorni?  Noi avem idei și inspirație iar voi o ramă digitală unică.

ACCESORII PERSONALIZATE

Accesoriile noastre standard sunt grozave dar dacă vrei să adaugi un plus de glam, unicornul nostru  va crea accesorii special pentru evenimentul tău. De la replici celebre, mesaje, accesorii fel de fel – tu spune-ne, noi facem!

MESAJE HAIOASE

Pachetul standard vine cu mesaje pe băț super haioase. Însă dacă vrei să aduci extraoriginalitate în pozele voastre, noi putem crea mesaje special pentru evenimentul vostru în pachetul tematic. Inside jokes, replici celebre, mesaje tematice. Invitații se vor amuza copios. GARANTAT! 😉

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exactă despre cum vrei să arate decorul de fundal? Poate dorești să creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi sau chiar decorul din Alice în Țara Minunilor!  Putem face asta și ne dorim să facem asta!

ECRAN LUMINOS

Cu Selfieteria ai posibilitatea de a pune numele prichindelului, al petrecerii sau orice text chiar pe ecranul luminos al cabinei pentru un plus de personalizare.

CABINA DECORATĂ

Cabina foto Selfieteria va fi decorată cu elementele din rama digitală sau așa cum vă imaginați, astfel încât să se încadreze frumos în peisaj și să completeze povestea evenimentului vostru indiferent de pachetul ales.

SHARE pe EMAIL sau FACEBOOK

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Dă share momentelor fabuloase ale petrecerii cu texte personalizate ale fotografiei. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești ușor. Dacă dorești fotografia în format electronic, o poți trimite instant pe email chiar de la cabină.

 OFERIM

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete