La petrecerea de Crăciun, petrecerile Aniversare, teambuilding sau evenimente business, cabina foto este un must have pentru a asigura boostul de distracție. Oamenii din echipă își vor face poze împreună, vor socializa, se vor distra și cu siguranță își vor aduce aminte cu drag de experiența petrecută împreună. Engagementul clienților sau al parteneilor față de brandul tău va crește și vor duce mesajul și logoul tău acasă, împreună cu poza de la photobooth.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE

RAMĂ PERSONALIZATĂ

Toate templateurile sunt gândite și create de noi astfel încât să se potrivească perfect cu identitatea de brand! Culori, font, logo doar spune-ne și designerii nostrii vor crea.

ACCESORII PERSONALIZATE

Am menționat cumva că avem un unicorn ce poate crea aproape orice accesoriu la care te poți gândi? Fii consecvent și păstrează identitatea de brand în fiecare poză! De la “inside jokes”, mesaje, accesorii fel de fel – doar spune-ne. Noi abia așteptăm să facem!

TEXT PERSONALIZAT

Dacă o poză nu e postată pe Facebook, există ea cu adevarat? Ajută-i pe invitații tăi să împartă momentele fabuloase ale nunții tale cu texte personalizate ale fotografiei lor. Poți include orice mesaj sau # astfel încât să le găsești mai apoi și tu.

FUNDAL PERSONALIZAT

Ai o imagine exactă despre cum vrei să arate decorul de fundal? Poate dorești să creezi ceva mai elaborat precum o perdea de bujori printre frunze luxuriante verzi, o galaxie îndepărtată sau chiar decorul din Alice în Țara Minunilor!  Putem face asta și ne dorim să facem asta!

BRANDING – CABINĂ PERSONALIZATĂ

Vrei ca boothul să se contopească în atmosferă, să se potrivescă unei teme sau stil? Putem transforma cabina cum  vrei tu.

RECLAMĂ LUMINOASĂ

Fii sigur că toată lumea va observa brandul tău pe ecranul luminos al booth-ului special conceput să pună în evidență culorile, fontul, logoul sau orice vrei tu.

PAST BRAND EXPERIENCES

…ce se spune despre noi

 

“O alegere foarte bună pentru un eveniment memorabil! Pozele făcute și tipărite au o calitate foarte bună, iar accesoriile sunt foarte bine lucrate manual. Felicitări!!”

CE PRIMIȚI

USB CU TOATE IMAGINILE

DE LA EVENIMENT

O VARIETATE

DE ACCESORII HAIOASE

FUNDAL PERSONALIZAT

TEMATIC

 FILTRE FOTO

ADAUGĂ EFECTE

EXTRA TIMP

ADAUGĂ ORE

PRINT NELIMITAT

FOTO CÂTE VREI

ACCESORII TEMATICE

PERSONALIZATE

ASISTENȚĂ PE
DURATA EVENIMENTULUI

*NOTĂ: Fundalul și accesoriile personalizate sunt valabile pentru pachetul tematic. Vezi pagina pachete

CLIENȚII NOȘTRII AWESOME